mandag 14. mars 2011

Spannet i ro i Neiden.

Klokken 2 i natt kom Roger inn til Neiden. Trine melder at spannet så bra ut på tur inn, selv om de var litt slitne. Kongo og Prio var ennå i front av spannet inn til sjekkpunktet.
Roger var ute klokken 6 på morgenen og foret hundene og alle spiste - et godt tegn. Selv har han også fått i seg mat, og nå kl. 8 sover han.

Spannet har nå vært 6 timer i sjekkpunktet, det kan se ut som om 16 timers-hvilen blir her. Dette er god taktikk, den neste etappen er den lengste i løpet på hele 125 km og det er godt å ha godt uthvilte hunder til dette strekket. Dersom dette er tilfellet kan Roger starte ut kl. 18:22 i kveld.

Av konkurentene ser Robert Sørlie sterk ut. Han kjørte etappen 20 minutter raskere enn Roger, men samtidig hvilte Robert 1,5 time lenger enn Roger på forrige sjekkpunkt. Ralph og Sigrid er også godt med, de kjørte etappen 10 og 20 minutter saktere enn Mr. Dahl.

Det eneste som er sikkert på nåværende tidspunkt er at ingenting er avgjort. Vi er ennå ikke halvveis i løpet, og  mye kan ennå skje.

Vidar M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar