tirsdag 15. mars 2011

Neiden II

Stengelsen-ekspressen har ankommet Neiden II, med godt humør og høy haleføring!
Trine forteller om et spann som ser spreke ut, Nrk sine folk i sporet mener at Roger sine hunder ser bedre ut enn konkurrentene bak. Det gjenstår å se når Robert, Ralph og Gorm ankommer.

Trine er imponert over humøret til Mr. Dahl. Han fleiper og er i kjempehumør, dette smitter selvsagt over på hundene. Før ankomst Neiden ringte Roger til Sjefshandler Trine og fortalte at "hundene kommer først til sjekkpunktet". Trine ble selvsagt skremt, og trodde Roger hadde ramla av sleden igjen. Så kommer det tørt fra Roger; "og så kommer jeg bak på sleden".
Roger har tidligere slitt med å få i seg nok næring under løp, men i år spiser og drikker han godt. Han tør vel ikke annet, ellers har han Trine på nakken (red.anm.). Sjekkpunktrutinene går også suverent. Hundestellet og foringen har selvsagt førsteprioritet, og der Roger tidligere har pratet med andre kjørere og surret med andre ting, går han nå inn for å ta vare på seg selv. Nå må handlerne passe på at han får litt søvn, det ble nemlig kun 25 min. i Kirkenes.

Hva skjer videre? Roger har god kontroll foreløpig. Det som kan skape usikkerhet nå er dersom en av gutta bak gjør et stunt med å kjøre gjennom sjekkpunktet eller liknende, men det virker ikke som om hverken Ralph eller Robert har nok trøkk i spannene til å gjøre dette. Gorm Engen kan kanskje gjøre noe slikt, dette gjenstår å se. MEN, det er langt igjen. Etter Neiden gjenstår det 40 mil, så stuntene vil nok ennå vente på seg. Tipper at det skjer noe ved Sirbma og eller Levajok.

Dette er uansett spennende!!!

Trine og Roger. Bilde fra finnmarkslopet.no

Vidar M.

4 kommentarer:

 1. Hvem av hundene har Roger tatt ut av spannet? Dette har jeg tro på og Trine du gjør en super flott jobb, flink e du ;)

  SvarSlett
 2. Fri, Findus og Ekko er tatt ut i Kirkenes.

  Vidar M.

  SvarSlett
 3. Det e såå bra at Trine e der hele tia!!

  SvarSlett
 4. Tenkte på Findus,(han ble jo også satt ut under Femund) ble kjent med han i fjor når Selmer hadde han i FL500.

  SvarSlett