fredag 18. mars 2011

Norgesmesteren ettertraktet for media.

Som vinner av Finnmarksløpet får man bo i Finnmarksløpssuiten på Rica hotell natta etter målgang. Roger har sovet der i natt, og kost seg som Norgesmester etter løpet. I dag fredag har det gått slag i slag, med mange intervjuer og mange lykkeønskninger. Klokken 14:30 kom han seg endelig hjemover til Stengelsen. "Jeg blir hjemme noen timer, skal til nytt intervju hos NRK i kveld", forteller en sliten Roger. Når han kom hjem ble det et hjertelig gjensyn med hundene, både de 7 som gikk til mål men ikke minst med de 6 som gikk ut i løpet. Handlerne Marie og Øyvind har tatt seg godt av hundene etter målgang. De har sovet og spist godt, og er friske alle sammen.

I morgen lørdag går det også i ett for den nybakte norgesmesteren. Det er premiesermoni kl. 12:00, deretter kjørermøte og til slutt bankett på kvelden.  

Skrevet om Roger i media:
Altaposten
NRK
Finnmark Dagblad
Nordlys

Riksavisene har ikke skrevet noe om Finnmarksløpet på sine nettaviser i år. Hvorfor kan man bare spekulere i, men en årsak er nok at det ikke var noen store kjendiser involvert i løpet i år - Ingen kongelige som åpnet løpet, og ingen Lars Monsen som kjørte.  

Vidar M.

1 kommentar:

  1. Det er noen artikler i Aftenposten: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4062225.ece

    http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/resultater/article4065105.ece

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4062537.ece

    Men ellers er det stille

    SvarSlett