søndag 13. mars 2011

Ut fra Tana

Roger startet ut fra Tana kl. 19:25 i kveld som førstemann. Han har i alle år tatt ut 16-timers hvilen i Tana/Skippagurra, men i år er denne vanen brutt. Blir det nå 16-timers i Neiden?

Resten av tet-kvintetten (Johannessen, Engen, Ekran og Sørlie) er i skrivende stund også startet ut fra Tana. Disse har hvilt noe mer enn Roger på sjekkpunktet, unntatt Ekran.
Det er litt interessant å se hvem som har hvilt mest så langt. Ser vi på prosent hviletid i forhold til kjøretid ser vi at Roger ligger greit an:
Roger 35,6%, Gorm Engen 34,8%, Robert Sørklie 39%, Sigrid Ekran 35% og Ralph Johannessen 36,4%.
Robert har hvilt desidert mest men har slitt litt over fjellet mot Tana, og måttet sette ut to hunder ved sjekkpunktet.

Handler Marie meldte at Roger startet ut med alle 14 hundene i spannet, og alle så fine ut. Handlerne sier at Roger sitt spann så kvikkest ut av alle i tetstriden, de er selvsagt noe subjektive, men det lover uansett godt.

Prio og Kongo har gått som ledere i store deler av løpet så langt. Det er betryggende at Kongo er så bra, han har som tidligere nevnt hatt litt småskader i vinter og gikk ikke Femundsløpet grunnet dette. Kongo er en hund som alltid gir 110%, og får derfor en del småskader. Bl.a. har han gått glipp av Finnmarksløpet tidligere år. Prio er en kvikk liten hannhund, som gikk som leder stort sett hele Femundsløpet. En utrolig fartsholder som nærmest garanterer for godt driv i spannet!

Vidar M. 
PrioKongo


1 kommentar:

  1. Håper virkelig du får 1st pls, det fortjener du. Lykke til videre!

    SvarSlett